Workshop på Litteralund

Igår höll jag i en skrivarworkshop på den bästa bokfestivalen, Litteralund. Hela Lunds stadsbibliotek bubblade av barnboksliv Litteralund3så jag blev lycklig direkt jag kom innanför dörrarna. Och ännu gladare blev jag när jag fick veta att min workshop var fullbokad och 18 barn kom för att skapa tillsammans med mig. Resultatet blev byn Tok-villa där det finns en eldsjö och galna pratande grönsaker. När vi skapat byn var det dags att skapa dess invånare – både människor och olika djur som åsnor, möss och en hund. Många olika konflikter fanns det också mellan byns invånare.

 

Litteralund

 

Efter workshopen kom Ida från Litteralunds juniorreportrar och gjorde intervju. Fick typ bästa frågorna jag fått, och fick klura Litteralund2länge på vissa svar. Så roligt! Ida vill också bli författare och det tror jag hon kommer bli! Vi fick också fotografera oss framför Ett eget lag.

Nu fortsätter det roliga med en workshop jag ska gå på i eftermiddag, imorgon är dagen fulltecknad med BULT-möte och Slangbellanprisutdelning. På onsdag ser jag fram emot att få gå på konferensen här som har massor av intressanta seminarium.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s